MuMa Dashboard
Terug naar lijst

Nieuwe beheerders in onze fondsen

26/07/2019

In onze Sustainable fondsen, heeft Pimco zijn plaats in de portefeuille afgestaan aan Colchester en Voya, twee beheerders die van Russell de hoogste score kregen op het vlak van duurzaamheid. Voya dat een macrobenadering hanteert, heeft een gediversifieerde portefeuille met een lichte overwogen positie in zekergestelde activa. Colchester kiest voor een selectie van ontwikkelde en opkomende landen met hoge ratings.

 

Morgan Stanley is in juni toegetreden tot onze wereldwijde obligatiebeheerportefeuille. Met de steun van een onderzoeksafdeling die gebaseerd is op kwantitatieve modellen die kwalitatieve visies ondersteunen, belegt dit fonds voornamelijk in soevereine waarden, bedrijfsobligaties en geëffectiseerde activa met een beperkte blootstelling aan high yield.

 

Om de spreiding van onze portefeuille Europese aandelen uit te breiden, hebben we in juni ComGest toegevoegd aan onze beheerdersportefeuille. Dit is een groeibeheerder voor Europese aandelen, die dus weinig blootgesteld is aan cyclische sectoren, met een portefeuille die beperkt is tot 30 à 40 lijnen.

We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. De toestemming die u geeft door op 'Akkoord' te klikken geldt voor alle websites van AG Insurance. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.

Meer weten